Ponuda dana | Crucial SSD 480 GB


Veoma je bitno imati stabilan i brz računar. To uveliko ovisi o unutarnjim komponentama koje pogone vaše računalo. Rad samog računara će biti dosta brži što je veća količina RAM-a, ali isto tako SSD diskovi koji računarima u novije vrijeme, daju veliku efikasnost i brzinu. U današnjoj ponudi, donosimo Crucial SSD disk od 480 GB, a u nastavku pogledajte koju smo kompaniju odabrali.


Ukratko o Doper-Tech kompaniji

Doper-Tech je jedna izuzetno respektabilna kompanija sa sjedištem u Kiseljaku, koja već neko vrijeme posluje na bh.tržištu jako uspješno. Kompanija se bavi uvozom i prodajom IT opreme, računara, monitora, laptopa, računalne periferije, gaming opreme, video nadzora, mobilnih uređaja, te drugih proizvoda iz širokog asortimana. Kompanija nudi jako brzu uslugu kućne dostave, tako da željeni artikal može biti kod vas kroz 24 sata.

Kao neko ko svako malo prati rad i ponude ovih kompanija, danas sam iz Doper-Techove ponude izdvojio Crucial SSD disk od 480 GB, koji će udvostručiti brzinu rada vašeg računala, nego što je to slučaj sa tradicionalnim HDD-om. Kompletna ponuda je dostupna na slici ispod.


Ukoliko ste zainteresovani za gornji artikal, onda kliknite na link koji će vas odvesti do zvanične web stranice kompanije Doper-Tech, gdje možete poručiti ovaj Crucial SSD disk po nevjerovatnoj cijeni od samo 109.90 KM. Za ostale artikle iz bogate ponude ove kompanije, možete posjetiti njihovu web stranicu doper.ba, ili svratite na Facebook stranicu gdje možete pratiti sve ponude i akcije za željenu IT opremu i druge proizvode. 

Share:

Nema komentara:

Objavi komentar

POPULARNI POSTOVI

Oznake

NAJNOVIJE